Dé oplossing voor een winterdip: stoom!

In de wintermaanden heeft onze weerstand het zwaarder te verduren. Hoe lekker is het dan als je thuis in een warme stoomcabine kunt stappen. Een stoomcabine of stoomdouche heeft veel voordelen en kan zelfs voor de kleinste badkamer op maat worden gemaakt!

Wellness aan huis

Een stoomcabine kent u vast wel van een bezoekje aan de sauna. De luchtvochtigheid in een stoomcabine is vaak 100% en de temperatuur ligt ongeveer rond de 45 graden. Een stuk koeler dan in een sauna dus. Het is daarom ook dé reden waarom een stoomcabine favoriet is bij veel mensen. Tover u badkamer om in een oase van rust met een stoomcabine of stoomdouche. De stoomdouche van Gerberit kan zelfs voor de kleinste badkamer op maat worden gemaakt. Stomen en douchen wordt zo gecombineerd. Genieten!

De voordelen van stoom

In de winter zitten we veel binnen met de ramen dicht, waardoor de lucht minder vaak wordt ververst. Een griepje of een verkoudheid ligt daardoor snel op de loer. Dat kunt u voorkomen door af en toe in de stoomcabine of stoomdouche te stappen. Dit zijn de voordelen van stoom:

  • het verhoogt uw weerstand
  • maakt de luchtwegen vrij en helpt bij verkoudheid en astma
  • goed voor uw gewrichten en helpt bij reuma
  • goed voor uw spieren en de doorbloeding
  • afvalstoffen worden afgevoerd doordat u zweet
  • uw huid blijft soepel en gehydrateerd

Oase van rust

Een stoomdouche of stoomcabine doet qua design niet onder dan een strakke en profielloze inloopdouche, behalve dat een stoomdouche natuurlijk helemaal afgesloten is. U kunt uw stoomcabine of stoomdouche uitbreiden met een bankje om lekker rustig op te zitten. Deze kleine meubels zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in vochtige en warme ruimtes waar de temperatuur snel wisselt en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Scroll naar boven