Een begrip in Heerenveen en omstreken

Wolter Brouwer Tegels & Badkamers is sinds 2006 een betrouwbare partner op het gebied van badkamers, tegels en woonvloeren. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes!

In onze showroom van ruim 1500 m2 hebben wij alles onder één dak: complete badkamers, tegels, laminaat, pvc, verwerkingsmaterialen en de mogelijkheid tot installatie. Op de begane grond kunt u inspiratie op doen voor het samenstellen van uw ideale badkamer en alle aanverwante producten. We hebben tientallen complete badkameropstellingen staan in een moderne, landelijk, tijdloze sfeer en met de nieuwste trends. Op de eerste verdieping vindt u het grootste vloertegel assortiment van Friesland met meer dan 1000 verschillende soorten wandtegels, vloertegels en natuursteen. Deze tegels presenteren wij in grote oppervlakken zodat u zich een betere voorstelling kunt maken. Voor elke smaak is er wel een passende stijl te vinden!

Uit voorraad & snel leverbaar
Door rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen, kunnen wij tegels en sanitair leveren tegen een scherpe prijs. Wil je meteen aan de slag? Dat kan! Veel sanitair en tegels zijn direct uit voorraad leverbaar. Dus ook als u renovatieplannen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze badkamer- en tegelspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en zijn altijd bereikbaar voor vragen, informatie of een gratis 3D ontwerp van uw badkamer.

Van ontwerp tot installatie
Naast het ontwerpen en kopen van badkamers, badkamermeubels, douchecabines en tegels, kunnen wij u ook helpen met de installatie
van uw badkamerproducten. Wij werken samen met een netwerk van ervaren badkamermonteurs. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw perfecte badkamer, terwijl u zorgeloos iets anders doet! Onze showroom is goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid direct voor het gebouw. Breng snel een bezoek aan Wolter Brouwer Tegels & Badkamers en laat je inspireren. De koffie en thee staan altijd voor je klaar!

Daarom Wolter Brouwer:

Scroll naar boven