Haal jouw vakantieland je badkamer in!

Je werkt het hele jaar hard voor een paar weken vakantie. Maar waarom zou je maar 2 weken per jaar in jouw favoriete vakantieland zijn als je het vakantiegevoel van jouw favoriete bestemming, gewoon in huis kunt halen? Wij geven je er ideeën voor.

De rust van Scandinavië

Ga jij in de zomer het liefst naar Scandinavië? Om te genieten van de Zweedse bossen, Noorse Fjörden of Finse meertjes? Dan is een Scandinavische badkamerstijl precies wat voor jou! Met lichte houten badkamermeubels en een frisse witte look creëer je al snel de juiste sfeer. En wist je dat pastelkleuren een perfecte aanvulling zijn voor deze badkamerstijl? Minimalistisch, comfortabel, altijd van goede kwaliteit en met veel oog voor de juiste lichtinval. In Scandinavië gaat de zon al vroeg onder dus vinden ze het belangrijk zoveel mogelijk licht je huis in te laten. En als kers op de taart kun je kiezen voor een sauna of stoomcabine. Een sauna is van oorsprong een Fins gebruik. Maar ook een stoomcabine kan een perfecte toevoeging zijn voor jouw badkamer. Novellini heeft de perfecte stoomcabines om lekker in te ontspannen.

Het mysterieuze van Azië

Ben jij helemaal weg van het Verre Oosten? De strakke vormen, de donkere -en mysterieuze- tinten gecombineerd met gouden elementen zijn een mooi voorbeeld van een Aziatische badkamerstijl. Daarnaast zijn Aziatische interieurs vaak minimalistisch ingericht. Een opgeruimde ruimte zorgt namelijk ook voor een opgeruimd hoofd. Dus haal alle kleine prullaria uit je badkamer en koop één of twee echte eyecatchers. En wanneer je de donkere kleuren combineert met een subtiel gouden randje, dan is het net of je in een chic hotel aan de andere kant van de wereld bent! Denk bijvoorbeeld aan een strakke douchegoot van Easydrain. Deze hebben ze namelijk ook in een gouden kleur. Super chic in combinatie met zwarte tegels. Voor je het weet heb je een stukje Azië in je eigen badkamer!

De warmte van een Mediterraanse badkamer

Kun jij enorm genieten van de Mediterraanse sferen? De lange en zwoele zomeravonden, heerlijk in de buitenlucht en dichtbij de natuur. Dan is de Mediterraanse stijl perfect voor jouw badkamer. Deze stijl kenmerkt zich door de lichte kleuren die gebruikt worden met een natuurlijk tintje. Denk bijvoorbeeld aan een ruwe stuc op de muur, de lichtblauwe kleur van de zee gecombineerd met veel wit en een houten touch voor het natuurgevoel. En wat dacht je van (handgevormde) geglazuurde tegels? Met een poster van een uitzicht op zee erbij, waan je jezelf al direct ergens anders. Om de ruimte extra groot te laten lijken is het mooi om te kiezen voor een glazen douchewand van Van Rijn. Combineer dit alles met een paar Mediterraanse planten en je kunt iedere dag genieten van het vakantiegevoel in jouw badkamer.

Romantisch in Frankrijk

Parijs is de stad van de liefde! En dat is natuurlijk niet zomaar. De hele Franse interieurstijl is natuurlijk erg romantisch. Hoe heerlijk is het als je dat kunt doortrekken in het interieur van je badkamer? Een bad op past helemaal bij een Franse badkamerstijl. Maar je kunt deze stijl op nog veel meer manieren laten terugkomen in je badkamer. Wat dacht je van een keramisch houten vloer in de badkamer? Gecombineerd met kruisgreepkranen bij een klassieke waskom of in de douche. En heb je grote muren in de badkamer? Denk dan eens aan een wand met grote lijsten zoals in een oud Frans kasteel. Hierbij moet je natuurlijk wel rekening houden met het vocht in de badkamer. En wil je jouw badkamer alvast toekomstbestendig maken? Dan heeft Handicare handige producten die het leven nét even iets makkelijker maken. Zo kun jij -ook in de toekomst- echt leven als een god in Frankrijk.

Scroll naar boven