Tegels

In onze showroom in Heerenveen vindt u ook een grote tegelafdeling die voorzien is van de nieuwste tegeltrends. We hebben niet alleen tegels voor uw badkamer maar ook tegels voor de keuken, woonkamer, een tuinterras en slaapkamers. Wij werken hiervoor met prachtige merken uit Italië en Spanje, waardoor wij kwaliteit kunnen leveren voor een goede prijs. Onze tegelspecialisten kunnen u verrassende combinaties laten zien met variatie in grootte, kleur, structuur en patroon!

Tegels in alle stijlen, kleuren en formaten
Alleen de beste tegels en merken worden opgenomen in onze tegelcollectie. Omdat wij dealer zijn van toonaangevende Italiaanse en Spaanse tegelmerken, kunnen wij u altijd moderne designs aanbieden. Wij importeren merken als Imola, Padana, Leonardo, Keraben, Cifre en Nord Ceram. Het aanbod wat u bij ons kunt vinden is volledig en bestaat uit zowel porseleinen tegels, mozaïektegels, keramische tegels en natuursteen tegels tegen een betaalbare prijs. De goede kwaliteit tegels hebben verschillende soorten tegeluitstralingen zoals een houtlook, natuursteenlook of een betonlook. De tegels kunt u bijna voor iedere ruimte gebruiken. Indien gewenst, kunnen wij u in contact brengen met een specialist om de complete plaatsing van uw tegels te verzorgen!

Uit voorraad leverbaar
Op onze grote tegelafdeling kunt u vele vloervlakken met gevarieerde oppervlakten en structuren bekijken. Zo krijg u een goed beeld van de vele mogelijkheden en hoe het er thuis uit zou kunnen zien. In ons assortiment vindt u tegels van diverse afmetingen: van klein formaat tot 90×90 en 120×60. We importeren deze tegels rechtstreeks en zijn dus veelal uit voorraad leverbaar! ​Wilt u het gehele assortiment aan tegels graag in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom! Al lopend kunt u veel inspiratie op doen en met de keuze in diverse stijlen, kleuren en formaten creëert u een tegelcombinatie naar wens.

Scroll naar boven