Kranen

Ongeacht de badkamerstijl: wij hebben wastafelkranen in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Vooral de kleur design kranen zijn razend populair en maken van iedere badkamer een unieke ruimte! De trend van het moment? De mat zwarte wastafelkranen. Zwarte wastafelkranen zorgen voor een stoere en mooie uitstraling waarmee de badkamer direct een hele andere look krijgt. Ook hebben we wastafelkranen in koper, goud en messing. Deze kranen passen helemaal bij de stijl van nu: minimalistisch, modern en strak. 

Inbouwkraan of opbouwkraan
In onze showroom hebben wij wastafelkranen beschikbaar in opbouw- en inbouwuitvoering. Het verschil? Inbouwkranen worden in de muur ingebouwd waardoor ze minder ruimte innemen. Het transport van het water naar de regendouche of de uitloopdouche geschiet achter de tegels in plaats van over de tegels. Een inbouwkraan past perfect in een strak afgewerkte badkamer. Opbouwkranen zijn mogelijk voor alle badkamers, de modellen lopen uiteen van klassiek tot modern en ze zijn voor elk budget te vinden. 

Coolstart-functies
Tot slot hebben we in ons assortiment de CoolStart kranen van het merk Hansgrohe. Met de CoolStart-functie zorgen de kranen dat u efficiënter om kunt gaan met water. Deze kranen geven namelijk met de greep in de middenstand koud water, zodat bij het openen van de kraan geen energie verbruikt wordt. Daarbij zijn kranen van Hansgrohe voorzien van een strak design waarmee ze uw badkamer of keuken een stijlvolle uitstraling geven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod aan wastafelkranen? Kom langs in onze grote showroom om het totale aanbod te bekijken!

Scroll naar boven