Vloertegels

In onze showroom van ruim 1500 m2 hebben wij alles onder één dak: complete badkamers, unieke badmeubels, wastafelkranen en niet te vergeten vloertegels voor uw badkamer. Met vloertegels kunt u de sfeer in uw badkamer helemaal naar uw wens maken. Zo kunt u kiezen om een licht kleurige vloertegel in uw badkamer te plaatsen zodat de ruimte groter lijkt. Ook kunt u juist kiezen voor een donkere vloertegel die voor een warme sfeer zorgt. Met de vloertegels in ons assortiment zijn de mogelijkheden eindeloos.

Op onze grote tegelafdeling kunt u vele vloervlakken met gevarieerde oppervlakten en structuren bekijken. Zo krijg u een goed beeld hoe het er in uw badkamer uit kan gaan zien. In ons assortiment vindt u vloertegels voor de badkamer met de afmetingen 30×60, 60×60, 75×75, 80×80, 90×90 en 120×60. Deze grote badkamertegels creëren een rustig en ruimtelijk beeld in uw badkamer.

Ook worden deze grote badkamertegels op grote schaal als wandtegel gebruikt. Dit zorgt voor een uniforme en zeer ruimtelijke uitstraling. Welke badkamervloer het beste bij uw badkamer past, is afhankelijk van de gewenste sfeer en de grootte van uw badkamer. Wat uw wensen ook zijn, wij zijn er zeker van dat u bij ons een passende badkamertegel vindt!

Scroll naar boven