Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand

Een badkamerspiegel is niet zomaar een spiegel. Vroeger was ‘ie vooral functioneel, nu is het een blikvanger die past bij je favoriete stijl. Groot pluspunt: tegenwoordig hebben ze ook opbergruimte, zijn ze voorzien van stekkerdozen en ledverlichting!

Black beauty’s

Volg jij de trends op de voet, dan zijn deze badkamers echt wat voor jou. Een brick wall, beton, gouden en zwarte accenten, stoere materialen… Met een beetje fantasie waan je je in een loft in New York. Bij dit sfeertje komt een strakke zwarte spiegel goed tot z’n recht. Beide spiegels hebben onderaan een planchet met een staallook voor het opbergen van kleine spullen, zoals je tandenborstel, een blok zeep of parfum. Kies je voor twee aparte spiegels in combinatie met een kastje of één extra grote spiegel tot wel 140 cm breed? Eén ding is zeker: deze spiegels hebben de wow-factor!

Staand of ovaal?

Een spiegel is onmisbaar in een badkamer. Je gebruikt ‘m elke dag, dus dan kan het maar beter een mooie zijn, toch? Naast het feit dat een spiegel praktisch is, zorgt ‘ie er ook voor dat je badkamer groter lijkt. Als je een raam hebt wordt het binnenvallende daglicht door de spiegel weerkaatst. Het gevolg: een heerlijke, lichte badkamer. Kies eens voor wat anders dan een liggende spiegel en ga voor een staand en rechthoekig exemplaar of een ovale variant. Zo kun je meteen je outfits checken en lekker veel opbergen. Heb je een grote badkamer dan kun je meerdere spiegels combineren.

Laat maar schuiven

Wil je een spiegel waar je veel spullen in kwijt kunt? Deze spiegelkast heeft schuifdeuren (!), zodat je je dagcrème, scrubzout en haarborstel uit het zicht kunt opbergen. Je wastafel blijft zo netjes en opgeruimd. Wel zo fijn in een badkamer waar je komt om te relaxen. Het is belangrijk dat het formaat van je spiegel in verhouding is met je wastafel. Deze spiegelkast met schuifdeuren kun je combineren met zeven verschillende soorten verlichting. Werk met verschillende lichtaccenten, zoals indirect en direct licht voor een sfeervolle badkamer.

Wat zegt je spiegelbeeld?

Spiegelkasten anno 2019 zijn uitgerust met allerlei technische hoogstandjes, zoals sensorgestuurde spiegelverwarming waardoor de spiegel niet meer beslaat. Na twintig minuten schakelt de verwarming automatisch uit. Praktisch en intelligent! Of wat denk je van handige aflegplateaus aan de binnenkant van de deuren of een touch-sensor voor het bedienen van de energiezuinige ledverlichting? Beide spiegels hebben ook een tweede spiegel aan de binnenkant, zodat je altijd vrij zicht hebt.

Nieuwe kijk op spiegels

Een spiegel met opbergruimte is ideaal. Het is een meubel met meerdere functies en daardoor krijg je er meer ruimte in de rest van de badkamer voor terug. Deze kast bestaat volledig uit spiegels, waardoor de badkamer optisch wordt vergroot. Aan de buitenkant zit geïntegreerde ledverlichting, perfecte voor bij het opmaken of scheren. De verlichting is vaak in helderheid verstelbaar; van warm tot koel wit. Het geavanceerde inrichtingssysteem heeft handige foefjes, zoals een magneetstrip voor nagelschaartjes en een pincet. Handig!

Kom snel naar onze showroom en en laat je verassen door al onze prachtige spiegels.

Scroll naar boven