Tips voor het stijlen van uw badkamer

Rommelkonten en sloddervossen opgelet: wij delen de leukste styling- en opbergtips voor uw badkamer van blogger Floor Roelvink. Het inrichten van een badkamer kan een moeilijk opgave zijn. Er zijn namelijk veel keuzes die u kunt maken, die allemaal ook invloed hebben op de uitstraling van uw badkamer. Lees hieronder 6 praktische tips voor het stijlen van uw badkamer!

1. Giet je shampoo over in een stylish glazen fles

Giet shampoo, douchegel en handzeep over in mooie flessen. Weg met die schreeuwerige plastic verpakkingen! Zoek online op ‘apothekersfles met pomp’ of kies voor echt mooie zeepdispensers passend bij uw stijl.

2. Alle manden verzamelen

Manden van mooie natuurlijke materialen zoals jute en katoen zijn een uitkomst voor veel losse troepjes zoals wc-rollen en wattenschijfjes. Alle schoonmaakspullen voor de badkamer kunt u verzamelen in een canvas opbergmand die gemakkelijk onder de wastafel kan staan. Opgeruimd staat netjes en het staat nog leuk ook! Verzamel al uw vuile was ook in een wasmand die gezien mag worden.

3. Ladeverdelers zijn key

Handig al die lades in uw badkamermeubel, maar als u er zomaar alles in gooit is het binnen mum van tijd een rommeltje. Kies voor praktische ladeverdelers, waar u alles in kwijt kunt. Zo kunt u uw wastafel zoveel mogelijk vrij houden van spullen en oogt uw badkamer opgeruimd.

4. Spiegeltje, spiegeltje… op de kast

Heeft u een kleine badkamer? Kies dan voor een spiegelkast. Daar kunt u alle spullen die u dagelijks gebruikt in opbergen. Denk aan tandpasta, tandenborstels, gel of dagcrème. Zo zijn al die praktische badkamerproducten geen doorn in het oog als u lekker ontspant in bad. Door een (grote) spiegel, lijkt een badkamer bovendien groter. Doen dus!

5. Textiel als sfeermaker

Handdoeken ergens in een hoekje wegproppen is echt een no-go. Maak een nette stapel op een plank of in een nisje en berg de rest op in een kast. Kies voor handdoeken die passen bij het kleurpalet van uw badkamer. Hang een paar mooie bijpassende hamamdoeken aan een haakje. Of een ochtendjas van gekreukt linnen…

6. Nisjes zijn hot

Nisjes, kleine holtes, zijn hot en handig voor het neerzetten van doucheproducten. Hiermee creëert u een mooi stylinghoekje. Staat een nis ook op uw verlanglijstje? Neem dit dan mee in een gesprek met de sanitairadviseur, want dit is na de plaatsing van een nieuwe badkamer lastiger te realiseren!

Scroll naar boven