Woonvloeren

U kunt bij ons niet alleen terecht voor complete badkamers en tegelvloeren maar ook voor prachtige laminaat en pvc vloerbedekkingen. Ons assortiment bestaat uit exclusieve laminaat- en PVC vloeren in allerlei soorten en maten, met diverse uitstralingen en voor verschillende gebruikersdoeleinden. Wij werken hiervoor met Hoomline. De collectie die u bij ons vindt, is met zorg samengesteld en passen in elk interieur!

Bent u op zoek naar een vloer die het geluid dempt in huis en ook nog goed tegen vocht kan? In dat geval adviseren wij u om te kiezen voor één van onze pvc-vloeren. U kunt bij ons terecht voor zowel dryback pvc-vloeren als klik pvc-vloeren. Bent u juist op zoek naar een duurzame, onderhoudsarme vloer die u ook nog eens eenvoudig zelf kan aanleggen? Dan zijn de laminaatvloeren van Hoomline uitermate geschikt! Wij hebben een collectie laminaatvloeren waarbij allen voorzien zijn van moderne decors.

Het complete pakket: ook ondervloeren en plinten
We vinden het belangrijk dat u nergens naar om hoeft te kijken. Het enige wat u hoeft te doen, is het uitkiezen van de vloer. Wij geven graag advies over een juiste ondervloer en de bijpassende plinten. Samen met u gaan op zoek naar een vloer die perfect aansluit op uw woonwensen!

Laminaatvloeren

Klik pvc-vloeren

Dryback pvc-vloeren

Scroll naar boven