Baden

Het nemen van bad geeft u een heerlijk rustmoment om aan het einde van een drukke werkdag, of in het weekend, lekker te ontspannen. In onze showroom hebben wij altijd een ruim aanbod aan hoekbaden, rechte baden, whirlpools en vrijstaande Solid Surface baden. Voor elke badkamerstijl hebben wij een bijpassend bad! Bij ons vindt u baden van bekende topmerken als RIHO, Xenz en Lucca en kunnen u daarom de beste service en garantie bieden.

Solid Surface vrijstaand bad
Sfeervol, elegant, luxe en stijlvol: een vrijstaand bad tilt uw badkamer direct naar een hoger niveau. Vrijstaande baden zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Zo kunt u eenvoudig een moderne stijl benadrukken door te kiezen voor een Solid Surface vrijstaand bad maar zijn er ook verschillende vrijstaande ligbaden verkrijgbaar met een klassiek design. De luxe en comfort van onze baden zijn zonder meer gegarandeerd!

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod aan baden? Kom langs in onze grote showroom om het totale aanbod te bekijken. In onze showroom presenteren wij ook werkende whirlpools zodat u direct een indruk krijgt van de kwaliteit!

Scroll naar boven