Douche

Douchen doen we allang niet meer om alleen schoon te worden. Het is ook een uitstekend moment om even bij te komen, uzelf op te frissen of nieuwe energie op te doen. Een goede en fijne douche is daarom belangrijk. Bij WB Tegels & Badkamers hebben we alles in huis om uw douchesessie compleet te maken!

Douchecabines op maat, complete inloopdouches, stoomdouches of anti kalk douchewanden: alles is mogelijk. Heeft u weinig ruimte in uw badkamer? Dan hebben wij ook nog profielloze douchecabines in ons assortiment. Profielloze douchecabines zorgen voor een extra ruimtelijk gevoel doordat de bevestigingen aan de wand amper te zien zijn. Een profielloze douchecabine moet ingemeten worden omdat een douchewand zonder profiel niet versteld kan worden. Wij doen dit graag voor u!

Douche op maat laten maken
Wij leveren niet alleen de standaard douches maar kunnen ook uw douche ook op maat laten maken. U kiest, wij maken en monteren en dit allemaal met de kwaliteit en professionaliteit van WB Tegels en Badkamers. Wie extra luxe wil douchen, kan ook kiezen voor een stoomdouche van Cleopatra. Door de combinatie van stoom en water worden je huid en poriën goed gezuiverd. Een stoomdouche van Cleopatra is niet alleen een hoogwaardige maar ook een stijlvolle stoomcabine. U kunt namelijk een eigen beeld op de glaswanden van de stoomdouche laten afdrukken. Zo krijgt u een unieke stoomdouche die helemaal bij uw wensen past.

Indien gewenst, verzorgt ons team van specialisten de complete realisatie van uw douche: van (ver)bouw tot installatie. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons diverse douche assortiment? Kom langs in onze grote showroom om het totale aanbod te bekijken!

Scroll naar boven