Verwarming

De juiste verwarming in de badkamer is toch iets wat iedereen graag wil? Er is niets vervelender dan dat u, na een heerlijke warme douche, op een koude douchevloer stapt in een koude ruimte. Het gevoel dat u dan had bij de lekkere warme douche is direct weer weg. Wij hebben badkamer verwarming in vele soorten en maten die voor u een warm en behaaglijk gevoel kunnen creëren! 

Design radiatoren voor uw badkamer
Een design radiator in uw badkamer zorgt niet alleen voor een warme badkamer, het is ook nog eens een handige accessoire in uw badkamer. Bovendien kunt u op een design radiator ook nog lekker uw handdoeken voorverwarmen. Samen met u bereken we het vermogen van de radiator. U wilt tenslotte wel dat uw hele badkamer lekker warm wordt!

Vloerverwarming in uw badkamer
Vindt u het lekker om altijd warme voeten te hebben? Dan is vloerverwarming in uw badkamer perfect. Als u kiest voor elektrische vloerverwarming, wordt dit onder de vloertegels gelegd. Elektrische vloerverwarming is uit te voeren als bij- en hoofdverwarming. Het voordeel van vloerverwarming uitgevoerd als hoofdverwarming, is dat er geen radiator meer nodig is. De warmte wordt goed verspreid en het bespaart u op de energiekosten.

Welk soort verwarming u kiest, is afhankelijk van de indeling en de grootte van uw badkamer. Wilt u graag advies over de juiste designradiator of vloerverwarming voor uw badkamer? Kom langs in onze ruime showroom en laat u vrijblijvend adviseren!

Scroll naar boven