Toiletten

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een geschikte toilet te vinden die voldoet aan uw wensen én past bij uw interieur. Daarom adviseren wij u hier graag over de mogelijkheden. 

Hangend toilet
Omdat een staande toilet de nodige ruimte nodig heeft en minder goed schoon te maken is wordt er steeds vaker gekozen voor een hangende toilet. Het type hangende toiletten worden ook wel een wandcloset genoemd en hangt aan een frame die aan de muur zit bevestigd. Het voordeel van een hangende toilet ten opzichte van een staande toilet is dat u de hoogte waarop de toilet moet komen te hangen zelf kunt bepalen. Daarnaast kunt u eenvoudiger schoonmaken en bespaart u ruimte. 

Moderne douchetoilet
Naast de traditionele diepspoel en vlakspoel toiletten vindt u bij ons ook de laatste ontwikkelingen in toiletten zoals het douchetoilet en de Rimless toilet. Het douchetoilet is een luxe combinatie van een hangtoilet en een bidet. Het zorgt voor een fris, verzorgd gevoel en steeds meer Nederlanders kiezen voor dit type toilet.

In tegenstelling tot traditionele toiletten hoeft u bij een douchetoilet geen gebruik meer te maken van toiletpapier en zorgt de waterstraal voor hygiëne en verzorging. U bedient de douchetoilet met een afstandsbediening of met het vaste bedieningspaneel. Zo kunt u de warmte en sterkte van de waterstraal naar persoonlijke voorkeur instellen en bepaalt u zelf de positie van de sproeiarm! Wolter Brouwer Tegels & Badkamers is exclusief dealer van de Geberit douche-toilet. 

Een toilet zonder spoelrand
De spoelrandloze toilet is een zeer hygiënische toilet! U heeft geen last meer van een smalle of gesloten spoelrand waar zich kalk en vuil ophopen. Wilt u een persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom! Wij helpen u graag met het vinden van de juiste toilet die past bij uw budget, wensen en de beschikbare ruimte.

Scroll naar boven