Wandtegels

Met wandtegels benadrukt u de stijl van uw badkamerinrichting. Maar welke tegel past daar het beste bij? Er zijn verschillende soorten en stijlen wandtegels. Wij informeren u graag over de ontwikkelingen en trends op het gebied van wandtegels. Bij ons kunt u kiezen uit veel verschillende looks. Van een moderne strakke stijl tot de retro of klassieke stijl. Ook zijn verschillende motieven en patronen mogelijk. Globaal onderscheiden wij de volgende stijlen: industrieel, natuursteen, klassiek, retro, authentiek, modern en portugees design. 

Ontwikkelingen & trends
De afgelopen jaren overheerste het minimalistische en strakke design: zo weinig mogelijk kleur en dan 1 detailkleur zoals chroom of wit. Dit verschuift naar een minimalistisch design met meer kleur en patronen. De trends die we in wandtegels zien, zijn de strakke look van grote wandtegels gecombineerd met details zoals het gebruik van de kleuren groen of blauw en gebruik van hout en touw.

Wandtegels kopen
De aankoop van wandtegels kan behoorlijk complex zijn. Het aanbod is groot en er zijn veel combinaties mogelijk. In onze showroom presenteren we diverse badkamers in verschillende stijlen en volledig volgens de laatste trends. Wilt u wandtegels kopen of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom. We geven u tips en advies en kunnen zelfs uw badkamer in 3D voor u visualiseren!

Scroll naar boven