Badkamermeubels

Een badkamermeubel is onmisbaar in de badkamer. Niet alleen kunt u bij een badkamermeubel uw wassen of tanden poetsen, ook biedt een mooi badkamermeubel veel opbergruimte voor al uw verzorgingsproducten. Voor de mooiste badkamerideeën, designs en inspiratie en diverse stijlen bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze showroom hebben wij verschillende badkamermeubelen voor u opgesteld: ronde en rechthoekige vormen, met verzonken wastafels, opbouwkommen, en met enkele en dubbele wastafels. Wolter Brouewr Tegels & Badkamers is dealer van de beste merken badkamermeubels als RiHo, Pelipal, Leff en HR Badmeubelen en kunnen u daarom de beste service en garantie bieden. 

Badkamermeubels op maat
Heeft u een grote of kleine badkamer, een badkamer met lastige hoeken of schuine wanden? Wij kunnen alle badkamermeubels op maat laten maken! Precies zoals u het wilt en waardoor het perfect in uw badkamer past. Of het nu gaat om een badkamermeubel van natuursteen, massief hout, kunstmarmer of solid surface: bij ons krijg u alle badkamermeubels op maat. Ook leveren wij handgemaakte badkamermeubels vervaardigd uit massief eiken. 

Indien gewenst, verzorgt ons team van specialisten de complete realisatie van uw badkamer: van (ver)bouw tot installatie. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod aan badkamermeubels? Kom langs in onze grote showroom om het totale aanbod te bekijken!

Scroll naar boven